Ik ben Marianne, 22 jaar en afgestudeerd als diëtiste. Een gezonde leefstijl is iets wat er bij mij van jongs af aan al bezig hield. Met name sporten doe ik al van jongs af aan. In het verleden deed ik aan turnen en dansen, nu hou ik me voornamelijk bezig met fitness. Ook op de middelbare school was sporten iets wat ik graag deed vandaar dat ik BSM (sport) als examenvak heb gekozen.
Na de middelbare school besloot ik dat ik voeding en met name het gedrag daar omheen heel interessant vond. Daarom besloot ik voeding en diëtetiek te gaan studeren aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen, deze heb ik ondertussen succesvol afgerond.
Tijdens mijn opleiding besloot ik een hele andere uitdaging aan te gaan, namelijk het doen van een bikini fitness wedstrijd. Voor deze wedstrijd moest mijn vetpercentage (tijdelijk) drastisch omlaag wat maakt dat ik daarvoor 12 kilo ben afgevallen. Door dit proces te doorlopen heb ik veel geleerd over (kracht) training, motivatie, voeding en mijn eigen doorzettingsvermogen.

 

.

Gezondheid gaat verder dan een mooi figuur.